Uw apotheker(s):

Dhr. J.K. Schieven en Mevr. J. Kraaijeveld

Tel: 0180 42 33 02

apotheek.pleinoost@ezorg.nl

Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: dagelijks van 16.00 tot 18.00 uur.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 035 685 59 93 of apotheek.kuylman@ezorg.nl

Spreekuren
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? Kom langs of maak een afspraak  een voor ons spreekuur. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Inloopspreekuur: iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur.

U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek

Voorlichtingsbijeenkomst Beter leven met COPD
Op 18 t/m 22 mei organiseren wij voor u een voorlichtingsbijeenkomst over Astma en COPD in samenwerking met de huisartsenpraktijk Hilversum Oost.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact op nemen met uw apotheek.

Lezing Astma en COPD
Op 3 juni organiseren Apotheek Dam en Apotheek Kuylman een lezing over astma en COPD.

Locatie
Zorgcentrum Gooiers Erf - Grote zaal
Van Riebeeckweg 50
1212 EM Hilversum

Aanvang
19.30 uur